Tervetuloa KVVYShopiin!

Touko-kesäkuun ajan kaikki kaivovesien tutkimuspaketit -10% koodilla KVVY10. Tarjous voimassa vain verkkokaupassa!

Voit tilata verkkokaupastamme helposti ja turvallisesti kaivovesitutkimuksia. Tutkimme kaivosi vedenlaadun omassa akkreditoidussa laboratoriossamme, ja saat lausunnon, jossa tuloksia verrataan talousveden laatuvaatimuksiin ja suosituksiin. Kaupan sivuilta löydät myös lisätietoa veden tutkimisesta.

Poika_nettik

Jos sinulla on kysyttävää kaivovedestä ja sen tutkimisesta, asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi (ma-pe klo 10-14) numerossa 0600 040 80.  Puhelun hinta 0,98€/ min+pvm/mpm

                                                                             

KVVYShopin omistaa KVVY Tutkimus Oy, joka on johtava suomalainen vesi-, ympäristö- ja elintarviketutkimusten ammattilainen. Olemme avainlippua kantava yhteiskunnallinen yritys, ja käyttäessäsi palveluitamme tuet samalla työtämme puhtaamman ympäristön puolesta. Tampereella, Raumalla, Porissa, Vaasassa, Jyväskylässä, Sastamalassa ja Hämeenlinnassa sijaitsevissa toimipisteissämme työskentelee yhteensä noin 130 ympäristö- ja laboratorioalan ammattilaista. KVVY Tutkimus Oy:n omistaa Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry, joka on tehnyt vesien- ja ympäristönsuojelutyötä jo lähes kuudenkymmenen vuoden ajan. Ostamalla palveluita verkkokaupastamme tuet kotimaista työtä ja olet mukana mahdollistamassa vesiensuojelutyötä Suomessa. Teemme hyvää, jaamme hyvää!


Avainlippu_yhtkunnallinen


Kaivoveden mikrobiologinen laatututkimus

100,00
Näytepullojen toimitusaika 3-5 päivää

Kaivoveden käyttökelpoisuustutkimus rengas- ja porakaivolle

177,00
Näytepullojen toimitusaika 3-5 päivää

Kaivoveden laaja tutkimus rengaskaivolle

261,00
Näytepullojen toimitusaika 3-5 päivää